Raamdecoratie

Raamdecoratie is een belangrijk onderdeel van elk interieur en kan de sfeer en uitstraling van een ruimte sterk beïnvloeden. Ontdek ons brede scala aan stijlen, kleuren en materialen en creëer een unieke uitstraling voor uw huis of kantoor.

Voor sfeer en privacy

Niet alleen als decoratie, maar ook functioneel is raamdecoratie van Baert nuttig voor het reguleren van lichtinval en privacy. Populaire soorten raamdecoratie zijn jaloezieën, shutters, rolgordijnen en plisségordijnen.

Maatwerk

Omdat we alleen maar het beste voor je willen, stellen wij zelf alle raamdecoratie samen, op maat. In samenspraak met jou komen we zo tot een ideale oplossing, aan de beste prijs. De meeste raamdecoratie kan ook geautomatiseerd worden, wat je comfort nóg meer verhoogt.

Dicht bij onze klanten

Dat mag je gerust letterlijk nemen, want we houden van de zoete inval in onze showroom. Maak een afspraak, want enkel dan kan je alle producten pas écht beleven. Wedden dat je overtuigd wordt of dat je verwachtingen zelfs overtroffen worden?

Vakmanschap

In tegenstelling tot veel andere bedrijven stellen wij al onze raamdecoratie zelf samen. Net dat geeft ons voorsprong. Niet alleen kennen we ons product zo stukken beter maar we kunnen die informatie en kennis ook doorgeven aan onze klanten. In samenspraak met hen kunnen we zo voor iedereen de ideale oplossing uitdokteren tegen de beste prijs. Een win-winsituatie dus voor ons en de klant. Of je nu een raamdecoratie, een zonneluifel of zonwering voor je terras, veranda of raam wil, wij maken het voor je op maat.