Ontdek hier onze laatste weetjes

Op onze blogpagina delen we regelmatig nuttige informatie, tips en advies over zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, poorten, ramen en deuren. Van productinformatie tot onderhoudstips en alles daartussenin. Bekijk ons ​​archief van blogberichten en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in onze branche.
Mooie promoties, nieuwtjes of tips and tricks…
Je ontdekt het hier allemaal!

De invloed van UV op je interieur

De invloed van UV op je interieur Hoewel we allemaal genieten van een zonnige dag, zijn textiel, hout en leer niet zo enthousiast over de UV-stralen die ze krijgen. Textiel, zoals katoen en linnen, verliest zijn kleur onder invloed van het krachtige zonlicht. Hetzelfde geldt voor leer en hout, die na verloop van tijd hun […]

Amani, by Renson

Puur comfort, architecturaal design en innovatieve techniek …ontwikkeld vanuit het hart Comfort Amani belichaamt de essentie van comfort in een moderne en luxueuze buitenleefruimte, geïnspireerd door de kracht van de natuur. Waar je helemaal tot rust komt. Het hele jaar door. Amani zelf ontdekken? Design Waar modern design en tijdloze schoonheid samenkomen, verrijst Amani. Een […]

Ontdek de isolerende kracht van rolluiken & neem een kijkje in ons assortiment

Wist je dat rolluiken ook een isolerende werking hebben? Tijdens de winter houden ze namelijk koude lucht tegen zodat de temperatuur in huis hoog blijft en je energierekening laag! Naast hun isolerende werking zorgen rolluiken ook voor absolute privacy en extra veiligheid. Ze zorgen voor een betere bescherming tegen inbraken, wat niet onbelangrijk is tijdens deze donkere dagen. Ontdek onze verschillende soorten rolluiken hieronder!

Ontdek alle voordelen van rolluiken

Ben je op zoek naar een manier om je huis het hele jaar door comfortabeler en energiezuiniger te maken?

Ultiem gebruiksgemak dankzij de automatisatie van jouw garagepoort.

Het leven is al hectisch genoeg zonder je druk te hoeven maken over kleine dagelijkse taken, zoals het openen en sluiten van je garagepoort.

Privacy en stijl in balans: ontdek onze raamdecoratie-oplossingen en maak de sombere herfstdagen een pak gezelliger!

Terwijl de dagen korter worden en de avonden langer, wordt privacy in huis steeds belangrijker. Gelukkig biedt onze raamdecoratie heel wat oplossingen om jouw interieur om te toveren tot een gezellige leefruimte, waarbij zowel privacy als stijl centraal staan. 

Heerlijk nazomeren in eigen tuin dankzij een terrasoverkapping van Renson

De zomer mag dan wel voorbij zijn, dat betekent niet dat je je buitenleven hoeft op te geven. Dankzij een elegante terrasoverkapping kun je het hele jaar door genieten van de natuurlijke schoonheid van je eigen tuin

Luchtdichte raam- en deurinstallatie: de stille kracht achter energiezuinig wonen

In de dynamische wereld van woningbouw verschuift de focus steeds meer naar efficiëntie en duurzaamheid. En laat de correcte installatie van ramen en deuren nu net cruciaal zijn voor zo’n duurzame woning!

Waarom kiezen voor screens als buitenzonwering?

Met de zomer in volle gang is het belangrijker dan ooit om ons te beschermen tegen de felle zonnestralen die onze huizen of kantoren binnendringen.

De 5 voordelen van zonwering

Zonwering is een belangrijke toevoeging aan elke woning of bedrijfspand. Het biedt tal van voordelen die uw comfort, energiebesparing en interieurontwerp ten goede komen. In deze blogpost zullen we de top 5 voordelen van zonwering bespreken.

Dicht bij onze klanten

Dat mag je gerust letterlijk nemen, want we houden van de zoete inval in onze showroom. Maak een afspraak, want enkel dan kan je alle producten pas écht beleven. Wedden dat je overtuigd wordt of dat je verwachtingen zelfs overtroffen worden?