Ontdek de isolerende kracht van rolluiken & neem een kijkje in ons assortiment

Wist je dat rolluiken ook een isolerende werking hebben? Tijdens de winter houden ze namelijk koude lucht tegen zodat de temperatuur in huis hoog blijft en je energierekening laag! Naast hun isolerende werking zorgen rolluiken ook voor absolute privacy en extra veiligheid. Ze zorgen voor een betere bescherming tegen inbraken, wat niet onbelangrijk is tijdens deze donkere dagen. Ontdek onze verschillende soorten rolluiken hieronder!

Houten rolluiken

Bij Baert maken we onze houten rolluiken helemaal zelf en we zijn daarnaast ook één van de weinige bedrijven in België die deze ambacht nog uitoefent. Daar zijn we terecht trots op! Klanten die voor onze houten rolluiken kiezen, kunnen rekenen op vakkundig maatwerk dankzij onze eigen assemblagelijn en lakafdeling.

Voorzetrolluiken

Is het onmogelijk om een rolluik in de muur te installeren? Geen nood, onze voorzetrolluiken bieden hier een ideale oplossing voor! Ze zijn eenvoudig te plaatsen en bieden een uitgebreide keuze aan mogelijkheden.

Dakraamrolluiken van Velux

Dakramen worden steeds populairder, maar zonder de juiste bescherming laten ze veel licht en warmte binnen… Dit kan je makkelijk voorkomen dankzij onze dakraamrolluiken, die bieden zowel isolatie als volledige verduistering. Daarnaast dempen ze ook het geluid van bijvoorbeeld hagel of regendruppels, zodat je ongestoord kan slapen als er weer eens een typisch Belgische bui over ons land trekt!

Garagerolluiken

Op zoek naar een handige manier om je garage af te sluiten en tegelijkertijd de ruimte optimaal te benutten? Dan zijn onze garagerolluiken precies wat je nodig hebt! Weet je niet zeker welk garagerolluik het beste bij jouw woning past? Geen zorgen, wij staan klaar om je te helpen.

Winkel- en industrierolluiken

Als je de trotse eigenaar bent van een winkel of bedrijfspand, ga dan voor wat extra bescherming met onze rolluiken. Ze zijn helemaal goedgekeurd volgens alle veiligheidscertificaten, dus niet alleen stijlvol maar ook super veilig!

Inbouwrolluiken

Onze inbouwrolluiken brengen niet alleen functionaliteit, maar tillen ook de esthetiek van je woning naar een hoger niveau. Ze worden naadloos één met je muur waardoor het een prachtig geheel vormt.

Automatisering

Wist je dat de overgrote meerderheid van onze rolluiken geautomatiseerd is? Daarnaast zijn ze volledig integreerbaar met verschillende domoticasystemen, zoals bijvoorbeeld Somfy. Hierdoor bieden onze geautomatiseerde rolluiken niet alleen een ultiem gebruikscomfort, maar passen ze ook perfect in een slimme, geconnecteerde woning!

Interesse in onze rolluiken? Maak hier jouw afspraak.