Realisaties

We leggen met plezier uit hoe fantastisch al onze producten zijn en hoe die voor meer comfort en woonplezier zorgen. Maar wat dit nog beter demonstreert, zijn onze realisaties. Laat je inspireren door al onze tevreden klanten. Wedden dat je er ideetjes uit haalt?

Herken je jouw situatie niet? Geen zorgen, want dankzij ons maatwerk vinden we een oplossing die perfect bij jou past.

Dakraam rolluiken

Bekijk hier een greep uit onze uitgevoerde rolluiken. Deze zijn zeer gebruiksvriendelijk, geluiddicht en isolerend. Bekijk hier ons portfolio.

Raamdecoratie

Raamdecoratie is een belangrijk aspect van elk interieur. Het biedt privacy & lichtregeling, terwijl het tegelijkertijd de uitstraling van de ruimte verbetert. Ontdek hier enkele realisaties van Baert BV.

Zonwering

Bekijk onze recente realisaties op het gebied van zonwering en laat je inspireren. Ontdek hoe we met onze oplossingen voor zonwering elke buitenruimte kunnen transformeren.

Terrasoverkappingen

Hier kan je enkele voorbeelden vinden van door ons uitgevoerde terrasoverkappingen, ook gekend als pergola. Een extra plek om te genieten, in weer en wind.

Screens

Enkele uitgevoerde projecten van screens zowel nuttig voor storende lichtinval als warmte.

Ramen en deuren

Ramen en deuren zijn bij Baert mogelijk in verschillende uitvoeringen en materialen. Bekijk hier een greep uit enkele realisaties.

Poorten

Ontdek onze collectie van hoogwaardige poorten voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Bekijk enkele verschillende materialen en stijlen om de perfecte poort te vinden die past bij jouw behoeften en smaak.

Horren

Geniet van frisse lucht zonder last te hebben van insecten dankzij onze horren en vliegenramen. Ontdek onze verschillende realisaties voor ramen, deuren en schuifdeuren om ongewenste bezoekers buiten te houden.

Industrie rolluiken

Ontdek onze industriële poorten die veiligheid en functionaliteit combineren. Bekijk enkele van onze realisaties en zie hoe we bedrijven hebben geholpen hun gebouwen te beveiligen en te optimaliseren.

Traditionele rolluiken

Ontdek de voordelen van traditionele rolluiken, zoals privacy, veiligheid en isolatie. Bekijk enkele van onze realisaties en vind inspiratie voor het toevoegen van deze klassieke oplossing aan jouw huis of bedrijf.

Voorzetrolluiken

Een voorzetrolluik is een type rolluik dat aan de buitenkant van een raam of deur wordt bevestigd, in plaats van in de opening zelf. Het wordt gemonteerd op een frame dat bovenop of tegen het raamkozijn wordt geplaatst.

Houten rolluiken

Ontdek onze unieke houten rolluiken, op maat gemaakt in eigen atelier. Bezoek onze portfolio pagina en zie enkele van onze realisaties die het vakmanschap en de kwaliteit van onze producten weerspiegelen.