Rolluiken

Rolluiken blijven een goed idee. Vanzelfsprekend zorgen ze ervoor dat je huis verduisterd wordt, maar ze doen veel meer dan dat.

Multifunctioneel

Zo bieden ze in elk seizoen wel een voordeel. In de winter houden ze de koude buiten, dankzij een uitstekende isolatie, wat meteen ook goed is voor je portemonnee. In de zomer zorgen ze dan weer voor koelte.

Gedaan met nieuwsgierige blikken van buitenstaanders, want rolluiken zorgen voor absolute privacy. Je nachtrust is eveneens gegarandeerd, want ze houden geluid voor een groot deel tegen. Als kers op de taart werken rolluiken ook afradend naar dieven toe.

Maatwerk

Al onze rolluiken worden volledig op maat gemaakt van jouw situatie, zo hebben we altijd iets wat bij je past.

Ruime keuze aan rolluiken

Houten rolluiken

Wij maken zelf onze houten rolluiken, als één van de weinige bedrijven die dat nog doen in België en daar zijn we trots op. Wie bij ons voor houten rolluiken kiest, krijgt dus absoluut maatwerk. Niet in het minst dankzij onze eigen assemblagelijn en lakafdeling.

Voorzetrolluiken

Is het onmogelijk om in de muren rolluiken te installeren? Geen zorgen, ook daarvoor hebben we een oplossing met voorzetrolluiken. Vrij eenvoudig om te plaatsen én je hebt een ruime keuze.

Dakraamrolluiken van Velux

Dakramen zijn bijzonder populair, maar zonder enige bescherming laten die veel licht en warmte binnen. Dat kan je voorkomen met dakraamrolluiken. Die bieden zowel isolatie als volledige verduistering. Daarnaast dempen ze ook geluid van pakweg hagel of regendruppels.

Garagerolluiken

Met een garagerolluik sluit je de ruimte vlot af. En daarnaast benut je alle beschikbare ruimte optimaal! We helpen jou in de keuze hiervan.

Automatisatie rolluiken

De meeste van onze rolluiken zijn ook geautomatiseerd, wat natuurlijk zorgt voor ultiem gebruiksgemak. Daarnaast kunnen ze ook aangesloten worden op de meeste domoticasystemen, als bijvoorbeeld Somfy.

Winkel- en industrierolluiken

Heb je een winkel of bedrijf? Kies dan voor bescherming met deze rolluiken, die voldoen aan alle veiligheidscertificaten.

Inbouwrolluiken

Deze rolluiken zijn vooral op esthetisch vlak een topper, want ze zijn naadloos verwerkt in de muur.

Raamdecoratie

Heb je liever een meer stijlvolle oplossing?
Ontdek ons brede scala aan raamdecoratie en creëer een unieke uitstraling voor uw huis of kantoor.

Dicht bij onze klanten

Dat mag je gerust letterlijk nemen, want we houden van de zoete inval in onze showroom. Maak een afspraak, want enkel dan kan je alle producten pas écht beleven. Wedden dat je overtuigd wordt of dat je verwachtingen zelfs overtroffen worden?