Zonwering

Zo goed als iedereen houdt van de zon, niet? Ze zorgt voor een lach op je gezicht, natuurlijke lichtinval maar er is ook één groot nadeel. Als het tropisch warm wordt, en dat gebeurt de laatste jaren vaker in België, verandert je huis soms in een sauna. Dan maar die gordijnen of rolluiken dicht, alles hermetisch sluiten maar ook dat helpt niet altijd. En misschien wil je wel gewoon iets anders, iets wat wél werkt?

Een oplossing die niet in je ogen schijnt

Het kan gelukkig veel eenvoudiger én effectiever met professionele zonwering. Controleer zélf hoeveel lichtinval je wil met bijvoorbeeld uitvalschermen of screens. Voor elke situatie hebben we een goede oplossing.

Maatwerk

Omdat we alleen maar het beste voor je willen, stellen wij zelf alle zonwering samen, op maat. In samenspraak met jou komen we zo tot een ideale oplossing, aan de beste prijs. De meeste zonwering kan ook geautomatiseerd worden, wat je comfort nóg meer verhoogt.

Uitgebreide keuze aan zonwering

Uitvalschermen

Uitvalschermen bieden een elegante oplossing tegen zonlicht, zonder dat je zicht naar buiten verstoord wordt. Natuurlijk daglicht heb je ook nog steeds hiermee.

Screens

Screens werken op een andere manier en zijn een verticale oplossing. Vergeleken met klassieke zonwering, weren screens zowel storende lichtinval als warmte.

Zonneschermen

Zoek je een oplossing voor je terras, zodat je gasten lekker in de schaduw kunnen genieten van die zomerse barbecues? Dan is een zonnescherm perfect!

Verandazonwering

Een veranda is een zalige plek in de zomer. Maar als je geen zonwering hebt, wordt het al snel een sauna. Verre van aangenaam, dus is er ook verandazonwering. Specifiek op maat van veranda’s!

Dicht bij onze klanten

Dat mag je gerust letterlijk nemen, want we houden van de zoete inval in onze showroom. Maak een afspraak, want enkel dan kan je alle producten pas écht beleven. Wedden dat je overtuigd wordt of dat je verwachtingen zelfs overtroffen worden?

Vakmanschap

In tegenstelling tot veel andere bedrijven stellen wij al onze zonwering zelf samen. Net dat geeft ons voorsprong. Niet alleen kennen we ons product zo stukken beter maar we kunnen die informatie en kennis ook doorgeven aan onze klanten. In samenspraak met hen kunnen we zo voor iedereen de ideale oplossing uitdokteren tegen de beste prijs. Een win-winsituatie dus voor ons en de klant. Of je nu een zonneluifel of zonwering voor je terras, veranda of raam wil, wij maken het voor je op maat.