Terrasoverkapping

Niets is zo zalig om even tot rust te komen in de tuin, met een goed glas en wat hapjes. Vind je het wat minder aangenaam omdat je telkens een parasol moet opzetten? Of omdat het niet altijd warm genoeg is en dat glas altijd omvalt door de wind? We leven tenslotte in België, het weer kan alle kanten op. Kies dan voor terrasoverkapping, daarmee ben je altijd beschermd tegen zon, wind én krijg je extra privacy.

Wat als je altijd kon beschikken over een aangename buitenruimte?

Ga dan voor een terrasoverkapping, ook gekend als pergola. Zo krijg je een extra plek om te genieten, in weer en wind. Jij bepaalt zelf hoeveel zon je krijgt, dankzij de grote diversiteit in technieken. Wil je liever geen wind? Neem er dan meteen een glazen wand bij. Zelfs in de winter kan je gebruik maken van een terrasoverkapping, als je kiest voor een terrasverwarmer. Laat dat winterfeest met vrienden (én glühwhein natuurlijk) maar beginnen!

Terrasoverkapping op maat

Elke tuin is anders en iedereen heeft eigen wensen. Dat beseffen we maar al te goed en daarom werken we sowieso op maat. Zo krijg jij de terrasoverkapping waar je al lang van droomde. Of je er nu één wil aan de gevel, geïntegreerd in een bestaande constructie of gewoon vrijstaand in je tuin? Vraag maar raak, wij regelen het wel.

Waarom kiezen voor een terrasoverkapping?

  • Extra leefruimte om het ganse jaar buiten te genieten.
  • Geen bouwvergunning nodig tot 40m2
  • Bescherming tegen regen en uv-stralen van de zon.
  • Extra bergruimte want je tuinmeubelen kunnen blijven staan

Een uitgebreide keuze

Lamellendaken

Lamellendaken zorgen ervoor dat je het ganse jaar door kan genieten, welk weer het ook is. Met de kantelbare of uitschuifbare lamellen heb je volledige controle over hoeveel zonlicht je doorlaat en bij regen zit je perfect droog.

Vouw- en doekdaken

Vouw- of doekdaken zijn uitschuifbare doeken die dezelfde functie vervullen als lamellendaken: bescherming tegen zon of regen.

Glazen terrasoverkapping

Ook bij dit soort daken krijg je bescherming tegen te regen of wind. Het verschil is dat dit wel nog altijd licht doorlaat. En je behoudt uitzicht naar boven toe.

Glazen wanden

Wil je langs alle kanten een goede bescherming? Dan zijn glazen wanden ideaal. Die kan je gemakkelijk open en dicht schuiven, zodat je afgeschermd zit, met nog steeds goed zicht naar buiten toe.

Windschermen

Het woord zegt het natuurlijk zelf: de ideale oplossing om wind te mijden. Daarnaast krijg je er extra privacy en schaduw mee. Onze windschermen zijn van uitstekende kwaliteit en bestand tegen zon, regen en vorst.

Accessoires

Dankzij ons maatwerk is the sky the limit. Je kan verschillende accessoires toevoegen die het geheel helemaal afmaken. Denk aan sfeerverlichting, luidsprekers, regen- en windsensoren of zelfs verwarming. Jij kiest, wij voeren uit.

Wij verdelen volgende merken:

Renson Ambassador

Configureer nu je Renson terrasoverkapping
in een paar korte stappen.

Dicht bij onze klanten

Dat mag je gerust letterlijk nemen, want we houden van de zoete inval in onze showroom. Maak een afspraak, want enkel dan kan je alle producten pas écht beleven. Wedden dat je overtuigd wordt of dat je verwachtingen zelfs overtroffen worden?