Baert Gebroeders is een familiebedrijf in Lochristi dat ondertussen al door de derde generaties in goeie banen wordt geleid. Na de oprichting door Alfons Baert in 1937 groeide Baert Gebroeders uit van een kleine schrijnwerkerij tot een hedendaagse bloeiende zaak met een familiaal karakter. De zonen van Alfons, André en René, namen de zaak over en zetten de koers van hun vader verder. Ondertussen leiden Alain en Christel, de kinderen van René, Baert Gebroeders. Ze hebben de zaak verder uitgebouwd tot een steeds grotere speler, die al over heel Vlaanderen en Brabant tevreden klanten heeft.

 

 

Momenteel is het assortiment van Baert Gebroeders zodanig uitgebouwd dat je er terecht kunt voor rolluiken, zonwering, poorten, ramen, deuren en terrasoverkappingen.

Doorheen de jaren is de familievisie - kwaliteit en service tegen een correcte prijs - de juiste gebleken. Een nauw en persoonlijk contact met de klanten blijft een sterkte die weinig andere grote spelers op de markt kunnen bieden. Bovendien zijn de eigen assemblage- en productielijn een enorme troef op vlak van personalisatie, net zoals de in huis lakafdeling. Ook op vlak van personeel scoort Baert Gebroeders zeer goed: ieder personeelslid is intern opgeleid tot een echte stielman of -vrouw, tot grote tevredenheid van de klant en het personeel zelf. Het mooiste bewijs hiervan is het feit dat de meeste personeelsleden al meer dan tien jaar voor Baert Gebroeders werken, wat een jarenlange ervaring betekent in alle geledingen van het bedrijf.
Voor professioneel advies of een vrijblijvende opmeting en offerte kun je steeds Baert Gebroeders bvba contacteren via email, telefoon of de website. Of je kunt ook eens een bezoekje brengen aan de ruime toonzaal in Lochristi.

sub
3 MAANDELIJKSE

NIEUWSBRIEF

Nieuws, tips & tricks

video channel

BEZOEK ONS KANAAL

blijf op de hoogte

breng ons een bezoek

TOONZAAL LOCHRISTI

© COPYRIGHT BAERT BVBA · BTW BE 0449 691 208 · INLOGGEN